Dolf Jansen: 'Ik ben hofnar, maar de inhoud moet wel kloppen.'

Jam Cultures_705x220.jpgdinsdag 23 juli 2019 16:10

Dolf Jansen is cabaretier. Jitske Kramer schreef het boek Jam Cultures. Over inclusie; meedoen. Samen staan ze – jammend met woorden – op het podium bij het avondseminar Jam Cultures. Als aangever en afmaker. Vice versa. Dolf is er daarbij niet alleen voor de satire en de lach. Bezoekers kunnen tijdens het Avondseminar op het podium een spannende dialoog tussen Dolf en Jitske tegemoet zien. Het is jammen met woorden. Deels hebben Dolf en Jitske zich voorbereid op basis van het thema inclusie, maar nog veel vaker zal het volstrekt onvoorspelbaar zijn wat er ‘on stage’ gaat gebeuren.

Door de redactie

Je leest het volledige interview op de website van Managementboek. En wil je aanwezig zijn bij dit avondseminar, meld je dan via Logeion aan, dan ontvang je ledenkorting.


« Terug

Reacties op 'Dolf Jansen: 'Ik ben hofnar, maar de inhoud moet wel kloppen.''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.