Netwerkgroep Zorg wordt Vakgroep Zorgcommunicatie

Vakgroep zorgcommunicatie 705x220.jpgmaandag 24 juni 2019 10:40

Met een nieuw bestuur is de vakgroep Zorgcommunicatie van Logeion enthousiast begonnen aan de organisatie van symposia. Je leest het goed: vakgroep Zorgcommunicatie. Zo noemen wij onszelf tegenwoordig. De naam Netwerkgroep deed lijken alsof wij een uitzondering waren op de vakgroepen van Logeion. Inmiddels maken we al weer drie jaar naar tevredenheid deel uit van Logeion, na de overgang van de zelfstandige vakvereniging Compriz.

Door de redactie

We zijn tot de conclusie gekomen dat we ons eigen gebied van de communicatieprofessie uitlichten, net als de andere vakgroepen van Logeion. Daarom heten we voortaan ook vakgroep, net als de andere vakspecialismes van Logeion. 

De opzet blijft hetzelfde: het organiseren van twee middagsymposia per jaar, een voorjaars- en een najaarssymposium. Het volgende najaarssymposium is 1 november 2019 bij het OLVG Amsterdam en zal gaan over gedeelde besluitvorming. De insteek is wederom elkaar inspireren en praktische tips en tools meegeven voor in jouw eigen werkomgeving. We vormen een bestuur met zeven betrokken communicatieprofessionals. Een mooie vertegenwoordiging van mensen met ervaring vanuit ziekenhuizen, communicatiebureau's, een patiëntenvereniging, kennisinstituten en farma. 

Akke Albada (voorzitter)
Olchert Vels
Sacha Margés
Charlotte Reddingius
Bas Koopman
Natascha Roukema (niet op foto)
Maartje van den Heuvel (niet op foto)

Heb je tips en suggesties voor ons? Wil je ons input brengen vanuit de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of een ander deel van de zorg waar op wij minder expertise hebben? Of wil je meedenken over volgende symposia? Laat het ons weten! En volg ons ook op LinkedIn: Logeion Vakgroep Zorgcommunicatie.

« Terug

Reacties op 'Netwerkgroep Zorg wordt Vakgroep Zorgcommunicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > juni

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.