Meer dan 800 bezoekers: C-day19, het vakcongres voor communicatieprofessionals, breekt bezoekersrecord

C-day19 750x220 laatste kaarten.pngwoensdag 19 juni 2019 14:52

Meer dan 800 communicatieprofessionals hebben zich dit jaar aangemeld voor de lustrum editie van C-day, het jaarlijkse vakcongres voor communicatieprofessionals, dat donderdag 20 juni plaatsvindt in Nieuwegein.

Door de redactie

C-day vond in 2015 voor de eerste keer plaats en trok in dat jaar 500 bezoekers. Inmiddels is het congres uitgegroeid tot het grootste eendaagse communicatiecongres van Europa. Het wordt georganiseerd door leden en partners van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

Tijdens C-day worden de winnaars van de verkiezingen voor Communicatieman/vrouw van het Jaar en CommunicatieTalent van het Jaar bekendgemaakt. Ook dit jaar belooft het ook weer een spannende strijd te worden.

Ook zendt Business Nieuws Radio het programma ‘The Big Five’ live uit vanaf C-day19. Deze hele week staat ‘The Big Five’ in het teken van communicatie. Dit programma is het resultaat van een samenwerking tussen BNR en Logeion.

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk hier de website van C-day19.

« Terug

Reacties op 'Meer dan 800 bezoekers: C-day19, het vakcongres voor communicatieprofessionals, breekt bezoekersrecord'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > juni

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.