Tweede digitale magazine: Bemachtig jij een van de laatste kaartjes voor C-day19?

MOTS 5x 705x220.jpgwoensdag 12 juni 2019 18:25

Koffie drinken met Japke-d Bouma, als gastredacteur 'behind the scenes' meekijken op C-day19 of laat jij een nieuwe nieuwe profielfoto van jezelf maken? Dit zijn een aantal prijzen waar jij kans op maakt! Magazine on the Spot maakte al eerder voor Logeion een digitale magazine. En nu is het tijd voor de tweede editie waarin jij onder andere kunt lezen waarom jij vooral C-day19 niet mag missen!

Door de redactie

Je leest leuke feitjes over C-day, het gaat in dit magazine over de toekomst en al het andere...lees het vooral. Klik op de afbeelding om dit digitale magazine te lezen.

Benieuwd naar de eerste digitale teaser? Die kun je via deze link lezen.

Het aftellen is begonnen. Nog een week te gaan en dan vindt C-day19 voor de vijfde keer plaats. Inmiddels is C-day uitgegroeid tot het grootste Europese communicatiecongres waar jij voorbereid wordt op de toekomst, want ben jij al future proof? De kaartverkoop gaat hard, maar liefst 83% van de tickets is uitverkocht dus pak jij één van die laatste kaartjes?

« Terug

Reacties op 'Tweede digitale magazine: Bemachtig jij een van de laatste kaartjes voor C-day19?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > juni

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.