Help Logeion verbeteren en doe mee aan het ledenonderzoek!

feedback_705x220.pngwoensdag 29 mei 2019 13:31

We willen natuurlijk zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van alle Logeion-leden. En daarvoor hebben we jouw mening nodig. Zo vragen we bijvoorbeeld in het ledenonderzoek over welke onderwerpen we meer bijeenkomsten moeten organiseren en wat voor soort artikelen je het liefst leest. Daar kan jij dus over meebeslissen! Meedoen wordt beloond: je maakt kans op een van de tien waardebonnen waarmee je gratis naar een Logeion-bijeenkomst kunt.

Door de redactie

Volgende week is de laatste week waarin je de vragenlijst van het ledenonderzoek kunt invullen. Zorg dat je niet te laat bent en doe meteen mee! Hoe? Als het goed is, heb je op 16, 22 en 28 mei een e-mail ontvangen van DirectResearch met daarin een link naar de vragenlijst.

Geen e-mails met de link ontvangen? Of ondervind je problemen met het invullen met de vragenlijst? Laat het weten en stuur een e-mail naar info@directresearch.nl. Voor vragen aan Logeion kun je mailen naar info@logeion.nl of bellen naar 070 – 346 7049. De resultaten van het onderzoek worden in juli gedeeld.

« Terug

Reacties op 'Help Logeion verbeteren en doe mee aan het ledenonderzoek!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.