Galjaardparels gezocht!

Galjaardprijs2019_705x220.pngwoensdag 15 mei 2019 15:55

Wat zijn Galjaardparels? Waar zijn we precies naar op zoek? Ieder jaar reiken we een prijs uit aan het beste communicatieproject in het publieke domein: de Galjaardprijs. Vernoemd naar Chiel Galjaard, een inspirator voor ons vak. We zoeken 'parels' van projecten die het afgelopen jaar het verschil hebben gemaakt. Zoals het project 'Borne schoolt om' uit 2016, waarin de gemeente Borne samen met de buurt op zoek ging naar een nieuwe bestemming voor een leegstaande school.

Door de redactie

"Wat gebeurt er met die leegstaande school, middenin onze woonwijk?" Dat wilde de buurt weten. De gemeente koos dit keer niet voor een marktselectie, maar ging aan tafel met ruimdenkers, investeerders én buurtbewoners en bogen zich samen over het probleem. Benieuwd hoe deze samenwerking is verlopen? Lees hier dan het hele verhaal terug dat gepubliceerd werd in het boek 'Communicatieverhaal halen 2016, 16 Galjaardparels en 18 smaakmakers over het vak' van Miranda M. Mulder en Arjen P. van Leeuwen. 

Galjaardprijs 2019
Op 31 oktober 2019, tijdens de 20ste editie van de praktijkdag voor publieke communicatie, wordt de Galjaardprijs 2019 uitgereikt. Het is dé prijs voor het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle project binnen het publieke domein. Heb je in het afgelopen jaar gewerkt aan een project waar je trots op bent en wil je dit project delen met vakgenoten? Stuur het dan in voor de Galjaardprijs. Dit kan nog tot en met 1 juli 2019. Gewoon doen! Deel je verhaal!

« Terug

Reacties op 'Galjaardparels gezocht!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.