Heb jij onze high-five campagne al gespot?

C-day_705x220.jpgwoensdag 15 mei 2019 15:04

Eerder gaf Young Logeion-voorzitter Oscar van Elferen in de high-five campagne voor de vijfde editie van C-day de high five door aan Guido Rijnja. Sinds gisteren staat de video met de high-five van Wil Michels online. Heb jij ze alle drie al gezien?

Door de redactie

Wat is de high-five campagne eigenlijk? In de aanloop naar C-day19 geeft iedere week iemand uit het communicatievak een high-five aan een vakgenoot. Elke dinsdag plaatsen we een nieuwe video. C-day bestaat vijf jaar en daarom leek het ons leuk om een estafette van high-fives door te geven om enkele vakgenoten in het zonnetje te zetten. Want waar zou het communicatievak zijn zonder inspirerende communicatietoppers die met passie het vak vormgeven?Benieuwd wat Oscar, Guido en Wil over elkaar en het vak te zeggen hebben? En aan wie de volgende high-five wordt gegeven? Je vindt alle video's op het Youtube-kanaal van Logeion. Wie is voor jou een inspirerend vakgenoot die jij een high-five zou willen geven? Laat het ons in de comments op social media weten en maak kans om live op C-day19 jouw high-five door te geven. Oja en vergeet niet om Logeion ook te volgen op social media. 

C-day19
Het aftellen is begonnen, want met nog een kleine vijf weken te gaan, komt C-day19 steeds dichterbij! Wat wordt het een ontzettend mooi congres met fantastische sprekers en met boeiende onderwerpen over de laatste trends en ontwikkelingen uit het communicatievak. Maar het gaat ook veel breder dan het communicatievak, want het gaat ook over technologie (zoals AI, Data), marketing en bijvoorbeeld ook de Omgevingswet. De nieuwe wet komt eraan en de rol van communicatie wordt daarin steeds groter. Hoe bereid je je hier op voor? Je hoort het allemaal tijdens C-day19 op 20 juni in Nieuwegein! 

« Terug

Reacties op 'Heb jij onze high-five campagne al gespot?'

Marianne Gaasbeek
Geplaatst op: 17-05-2019 09:30
Super!!

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.