Dit zijn de drie finalisten voor de Verkiezing Communicatieman/vrouw 2019

FinalistenCommv-2019_705x220.pngwoensdag 15 mei 2019 15:50

De jury van de Verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar heeft vandaag de drie finalisten van deze verkiezing bekendgemaakt. Dat zijn (in alfabetische volgorde): Arnold Drijver (HEMA), Annette Reijersen van Buuren (Stichting CPNB) en Bart Scholten (a.i. Gemeente Zaanstad). De finalisten gaan de strijd met elkaar aan tijdens C-day19 op 20 juni 2019 in Nieuwegein. Aan het eind van deze dag weten we wie het stokje overneemt van Rudolph Strickwold, Communicatieman van 2018.

Door de redactie

De jury heeft gesprekken gevoerd met de zes kandidaten van de shortlist, die was samengesteld door de selectiecommissie. Na deze interviews heeft de jury de drie finalisten gekozen. Juryvoorzitter Noud Bex: "Wij kregen te maken met een gevarieerde groep van zes sterke genomineerden, die elk een topprestatie leveren voor de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn en voor het hele communicatievak. Wij voelden ons bevoorrecht om kennis te nemen van de 'ins en outs' van hun bijzondere prestatie. De drie finalisten geven zowel de variëteit als het hoge niveau van dit jaar weer."  

Arnold Drijver, hoofd Communicatie bij HEMA, is blij met deze finaleplaats en kijkt uit naar 20 juni: "Ik vind het ontzettend leuk dat mijn team mij voor deze prijs heeft voorgedragen en dat de jury naar aanleiding van ons gesprek deze keuze heeft gemaakt. Leuk en spannend dat ik tijdens C-day19 voor veel vakgenoten ons HEMA-verhaal van het afgelopen jaar mag vertellen."

Voor Annette Reijersen van Buuren, manager Merk, Marketing & Communicatie bij Stichting CPNB, is de nominatie een leuke verrassing. "Ik ben trots dat ik genomineerd ben. Deze nominatie voelt als de ultieme waardering voor alles wat ik in de afgelopen jaren heb neergezet met mijn team en collega’s bij Stichting CPNB."

Bart Scholten, 'Chief Sinterklaas Officer' van de gemeente Zaanstad, reageert enthousiast: "Met heel veel supercollega's van de gemeente Zaanstad hebben we een fantastische prestatie geleverd. Door strategische en verbindende communicatie optimaal in te zetten in de hele organisatie hebben we het verschil gemaakt. Het voelt als een enorme erkenning voor het hele team dat dit tot deze finaleplek heeft geleid."

De ontknoping op C-day19
De finalisten pitchen hun case op het hoofdpodium van C-day19. Na afloop van het ochtendprogramma, waar naast de pitches twee interessante keynotes Patrick Stal van Uber en Deborah Nas van de TU Delft het podium betreden, heeft de jury hun laatste overleg en bepaalt wie er met de titel vandoor gaat. De bezoekers van C-day19 mogen ook hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidaat, de publiekstem telt voor 1 stem mee in de uitslag.

Wil jij Arnold, Annette en Bart ook zien schitteren op het podium? Meld je dan nu aan snel aan: www.cday.nl


De Logeion-verkiezingen Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar worden mede mogelijk gemaakt door: Adformatie en Yacht.

« Terug

Reacties op 'Dit zijn de drie finalisten voor de Verkiezing Communicatieman/vrouw 2019'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.