De PRCA stelt whitepapers beschikbaar aan Logeion-leden

whitepapers705x220woensdag 01 mei 2019 10:29

Afgelopen december hebben we mogen aankondigen dat Logeion gaat samenwerken met de Engelse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals: PRCA, de Public Relations and Communications Association. We werken samen op het gebied van kennisdeling, organisatie van gezamenlijke evenementen, promotie van evenementen die voor elkaars leden van belang zijn en ontwikkeling van nieuwe kennis en inzichten over bepaalde issues.

Door de redactie

En met kennisdeling kunnen we nu aan de slag, want de Britse collega's van PRCA stellen verschillende whitepapers beschikbaar voor Logeion-leden. Deze kun je hieronder gratis downloaden. De eerste whitepapers over Diversiteit & Inclusiviteit en een rapport over Public Relations zijn nu beschikbaar. Veel leesplezier!

Download de whitepaper over Diversity & Inclusion guideline.

Download de whitepaper over het World PR report 2018-2019.

Het blijft niet alleen bij whitepapers, want op C-day19 geeft de Britse zusterorganisatie een fasterclass over de Brexit, deze sessie wordt binnenkort toegevoegd aan het programma van C-day19.

« Terug

Reacties op 'De PRCA stelt whitepapers beschikbaar aan Logeion-leden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.