Young Logeion: studiereis Berlijn

Berlijndinsdag 30 april 2019 16:24

It’s a wrap! Young Logeion gaat van 5 t/m 8 september 2019 op studiereis naar Berlijn. Het gezelschap bestaat uit mensen die Logeion een warm hart toedragen, het bestuur van Logeion en Young Logeion. We bezoeken Marley Spoon, Ebay en (to be announced) om te leren van cases en kennis uit te wisselen over het communicatievak.

Door Freek Snelting

Heb je interesse om mee te gaan? Bekijk de factsheet met alle informatie, het programma is nog niet definitief. 

Aanmelden of meer weten? 

Aanmelden kan bij Young Logeion, via young@logeion.nl. Vermeld in deze mail graag aan welke delen van het programma je wilt deelnemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de reis en je verblijf. In de factsheet vind je welke vluchten en accomodaties worden aanbevolen. Wil je meer weten over deze studiereis of heb je nog vragen? Neem dan ook contact op met Young Logeion.

« Terug

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.