Oproep: Heb jij (mee)gewerkt aan een project binnen het publieke domein waar je trots op bent?

Galjaardprijzen-2018-705x220.jpgdinsdag 30 april 2019 14:10

Op 31 oktober 2019, tijdens de 20ste editie van de praktijkdag voor publieke communicatie, wordt de Galjaardprijs 2019 uitgereikt. Het is dé prijs voor het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle project binnen het publieke domein. Heb je in het afgelopen jaar gewerkt aan een project waar je trots op bent en wil je dit project delen met vakgenoten? Stuur het dan in voor de Galjaardprijs.

Door de redactie

Vorig jaar won het project ‘Elfwegentocht’ van Stichting FossylFrij Fryslân de Galjaardprijs 2018, het beste communicatieproject in het publieke domein. Volgens de vakjury is dit project op een bijzondere manier erin geslaagd om in korte tijd velen te mobiliseren die zich twee weken fossielvrij hebben verplaatst. En er is een beweging tot stand gekomen die ook vandaag nog steeds doorgaat. Juryvoorzitter Guido Rijnja: “Velen voelen zich eigenaar van het doel om andere energiebronnen aan te spreken. Waar Den Haag nog worstelt met hoe klimaatvraagstukken in praktijk te brengen, is Friesland al aan de slag gegaan.” Lees het volledige persbericht van de Elfwegentocht

Jouw project inzenden? Dat kan tot 1 juli via https://galjaardprijs.nl/. En houd donderdag 31 oktober vrij voor de twintigste editie van de praktijkdag voor publieke communicatie, want die wil je niet missen!

« Terug

Reacties op 'Oproep: Heb jij (mee)gewerkt aan een project binnen het publieke domein waar je trots op bent?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.