Tik 'm aan! De eerste high-five is voor...

C-day_705x220.jpgdinsdag 30 april 2019 16:21

Heb jij onze high-five campagne al gezien? De high-five wordt tot aan C-day19 iedere week doorgegeven aan een inspirerend vakgenoot. Elke dinsdag plaatsen we een nieuwe video. Ben je benieuwd wie de eerste high-five aftrapt?

Door de redactie

Met nog zeven weken te gaan, komt 20 juni steeds dichterbij. En wat wordt het weer een ontzettend mooi congres met fantastische sprekers, en met boeiende onderwerpen over de laatste trends en ontwikkelingen uit het communicatievak. Maar het gaat ook veel breder dan het communicatievak, want het gaat ook over technologie (zoals AI, Data), marketing en bijvoorbeeld ook de Omgevingswet. De nieuwe wet komt eraan en de rol van communicatie wordt daarin steeds groter. Hoe bereid je je hier op voor? Je hoort het allemaal tijdens C-day19.

Dit is een speciaal jaar, want C-day bestaat vijf jaar en dat vieren we op 20 juni in Nieuwegein! We grijpen de kans dan ook met beide handen aan om groots uit te pakken. Sinds gisteren is de high-five campagne gestart. Iedere week tot aan C-day19 wordt er een nieuwe high-five uitgedeeld. Oscar van Elferen, voorzitter van Young Logeion, trapte af met de eerste high-five. Benieuwd naar de video en wie een high-five ontvangt van Oscar? Bekijk hieronder de video.

Wie is voor jou een inspirerend vakgenoot die jij een high-five zou willen geven? Laat het ons in de comments op social media weten en maak kans om live op C-day19 jouw high-five door te geven. Oja en vergeet niet om Logeion ook te volgen op social media.

C-day is met meer dan 700 communicatieprofessionals uitgegroeid tot het grootste eendaagse vakcongres van Europa. Vanuit Logeion wordt er door een enorme groep vrijwilligers en partners gewerkt aan het maken van een onvergetelijk programma. Mede dankzij hen wordt C-day19 hét congres waar je bij wilt zijn! Staat 20 juni al in jouw agenda? Meer informatie en tickets vind je op C-day.nl.

« Terug

Reacties op 'Tik 'm aan! De eerste high-five is voor...'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.