Doe nu mee met een onderzoek over nieuws op Facebook

minibanner-Freek.pngmaandag 29 april 2019 10:53

Wist jij dat social media één van de belangrijkste nieuwsbronnen is van Nederland? Er is veel te doen om social media en nieuws, vandaar dat Freek Snelting, Masterstudent Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit, hier zijn masterthesis over schrijft. Jij kan hem helpen door zijn vragenlijst online in te vullen. Het onderzoek is volledig anoniem en kost je ongeveer 5 minuten.

Door de redactie

Zodra de onderzoeksresultaten bekend zijn, zullen deze gepubliceerd worden op de website van Logeion. Heb je vragen over het onderzoek stel ze gerust aan Freek: f.snelting@student.ru.nl.

Link naar de vragenlijst: http://fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_d7jjJpSGn8jSoBL
Advies is om de vragenlijst op een laptop of computer te maken.

« Terug

Reacties op 'Doe nu mee met een onderzoek over nieuws op Facebook'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.