Van Luyken sluit zich aan als Partner van het Centrum Strategische Communicatie

Van Luyken Partner CSC 705x220.jpgmaandag 29 april 2019 15:37

Communicatiebureau Van Luyken is Partner van het Centrum Strategische Communicatie (CSC) geworden. Het CSC is een niet-fysiek platform van Logeion dat de verbinding tussen communicatiewetenschap en -praktijk aanjaagt. Samen met ruim twintig andere Partners van het CSC ondersteunt Van Luyken onder andere de Leerstoel Strategische Communicatie en maken wetenschappelijk onderzoek naar strategische communicatie vanuit het CSC mogelijk.

Door de redactie

Van Luyken
Het Haarlemse communicatiebureau Van Luyken richt zich op strategisch communicatieadvies, crisiscommunicatie, communicatietrainingen (via het eigen label De Trainingsstudio) en detachering van communicatieprofessionals. Het bureau staat in de top 5 beste bureaus van Nederland in de categorie communicatieadvies (bron: Management Team), en is een mooie aanvulling voor het CSC. Youssef Eddini, voormalig Logeion-bestuurslid, en Erik Visser zijn beiden managing partner bij Van Luyken en actief binnen het CSC. Erik vertelt over dit partnerschap: “We adviseren tal van bedrijven en organisaties op het gebied van communicatiestrategie. Ons advies wint aan impact als we onze kennis regelmatig toetsen aan nieuwe inzichten op het gebied van communicatiewetenschap. Het centrum is in dit licht een leerzaam platform voor kruisbestuiving.”

Partners van het Centrum Strategische Communicatie
Als Partner van het CSC verkennen onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en strategische communicatieprofessionals elkaars werkterrein. Ook delen ze kennis met elkaar en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen tussen wetenschap en praktijk opleveren, geven richting aan de verdere positionering en professionalisering van het vak communicatie. Door de activiteiten van het CSC wordt het (strategische) communicatievak naar een hoger niveau gebracht.

Op de pagina van het Centrum Strategische Communicatie vind je meer informatie over het CSC en kun je ook alle andere Partners van het CSC bekijken. Heb je interesse om het CSC en de Logeion-leerstoel ook te ondersteunen? Download de flyer voor meer informatie of neem contact op met partnerships@logeion.nl.

« Terug

Reacties op 'Van Luyken sluit zich aan als Partner van het Centrum Strategische Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.