Eerste fasterclasses van C-day19 staan online!

Eerste fasterclasses 705x220.jpgwoensdag 17 april 2019 16:10

Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een interessant middagprogramma samen te stellen met een breed aanbod van boeiende fasterclasses. Bijvoorbeeld over: desinformatie en het bouwen van een trollenfabriek, het maken van interactieve video’s, de uitdagingen van smart cities of welke communicatie-instrumenten zijn ingezet rondom de renovatie van de Rotterdamse Maastunnel. De keuze is aan jou!

Door de redactie

In de ochtend staan Patrick Stal van Uber en Deborah Nas van de Technische Universiteit Delft op het hoofdpodium. En s'middags kun je deelnemen aan een van de vele fasterclasses. Neem alvast een kijkje in het programma, want de eerste fasterclasses staan inmiddels online.

« Terug

Reacties op 'Eerste fasterclasses van C-day19 staan online!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.