Partner of sponsor van C-day19 worden?

C-day_705x220.jpgdinsdag 16 april 2019 11:47

Het is weer zover, op 20 juni vindt C-day19 plaats en jij kunt daar je organisatie profileren als sponsor. Het congres bestaat dit jaar 5 jaar en is vernieuwend, verrassend, verbindend en van hoog niveau. Zoals je inmiddels mag verwachten staat ook dit jaar een mooie line-up klaar met (inter)nationale topsprekers en high-level fasterclasses. Als sponsor kom je uitgebreid in beeld bij de doelgroep: communicatieprofessionals.

Door de redactie

We zijn er trots op dat C-day in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een sterk merk met meer dan 700 bezoekers. Natuurlijk zijn we elk jaar onze partners en sponsors zeer dankbaar voor hun bijdragen. Zonder hen zou C-day nooit zo groot en professioneel zijn. En ook dit jaar hopen we weer op steun van vele organisaties om C-day19 tot een groot succes te maken.

Sponsormogelijkheden
Voor sponsors biedt Logeion drie verschillende pakketten aan. Als organisatie kom je uitgebreid in beeld bij de doelgroep: communicatieprofessionals. Hiervoor biedt Logeion verschillende profileringsmogelijkheden; van het organiseren van een sessie tot het plaatsen van een stand op het sponsorplein of de deelnemers verrassen met een originele activatie.

C-day19
Het thema dit jaar is 'future proof' en naast de ervaring, speelt de beleving dit jaar ook een grote rol tijdens het congres. C-day is het grootste eendaagse communicatiecongres van Europa en trekt een breed publiek dat bestaat uit communicatieprofessionals uit Nederland en België, die werkzaam zijn van junior- tot directieniveau. Deze communicatieprofessionals zijn actief aan bureau- of organisatiezijde, binnen (semi)overheid, non-profit, bedrijfsleven, consultancy en het onderwijs.

Wil je meer weten?
Download de brochure. En heb je vragen over de mogelijkheden of heb je een ander goed idee voor de sponsoring? Neem dan contact op met Nanne Castelijns via partnerships@logeion.nl. Neem ook een kijkje op www.cday.nl en zie welke organisaties al sponsor of partner van C-day19 zijn.

« Terug

Reacties op 'Partner of sponsor van C-day19 worden?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.