Zend je publieke communicatieproject in voor de Galjaardprijs 2019

Winnaar-Galjaardprijs-Elfwegentocht-705x220.jpgwoensdag 03 april 2019 09:29

Ieder jaar wordt de Galjaardprijs uitgereikt aan het beste communicatieproject in het publieke domein van dat jaar. Vorig jaar ging het project 'Elfwegentocht' van Stichting FossylFrij Fryslân er met de prijs vandoor. Nu is Logeion op zoek naar de opvolger. Ken jij een inspirerend, innovatief en effectief communicatieproject in het publieke domein of over een maatschappelijk onderwerp? Vanaf vandaag kun je weer projecten inzenden voor de Galjaardprijs 2019!

Door de redactie

Heb jij meegewerkt aan een project, actie of campagne bij de (semi)overheid, in de zorg of het onderwijs die vakgenoten heeft geïnspireerd, vernieuwend was en resultaat heeft opgeleverd? Schrijf jouw project (of die van je collega's) direct in via het inschrijfformulier. Het inzenden van een project kan tot en met 1 juli 2019

Alle inzendingen worden eerst door de regiojury’s en Galjaard-commissie beoordeeld, uit hun oordeel komt een lijst met nominaties die wordt voorgelegd aan de vakjury. De jury kiest uit de nominaties maximaal vijf finalisten. Zij krijgen vervolgens een podium op het nationale praktijkcongres voor publieke communicatie, dat 31 oktober 2019 in Bussum plaatsvindt. Alle inzendingen worden beoordeeld op basis van de drie Galjaard-criteria: innovatief, impactvol en inspirerend voor vakgenoten. Meer informatie over de prijs vind je op www.galjaardprijs.nl. Benieuwd naar de uitreiking van de Galjaardprijs van vorig jaar? Bekijk dan de video met een terugblik en een reactie van de winnaars van 2018.

« Terug

Reacties op 'Zend je publieke communicatieproject in voor de Galjaardprijs 2019'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.