Momenteel al 21 partners verbonden aan C-day19

Partners_705x220.pngmaandag 01 april 2019 13:39

Maar liefst 21 partners hebben zich aan C-day19 verbonden. Met hun expertise en ervaring staan ze aan de basis van het grootste eendaagse communicatiecongres van Europa. C-day groeit ieder jaar, zowel in omvang als in kwaliteit. Zonder de partners en sponsors zou Logeion C-day nooit zo groots en professioneel kunnen organiseren.

Door de redactie

"Regelmatig krijg ik de vraag: wat maakt C-day zo bijzonder en succesvol? Het antwoord is eigenlijk eenvoudig: niets is leuker en geeft meer energie dan samen met vakgenoten het communicatievak verder te ontwikkelen", aldus Folkert Reith, adjunct-directeur van Logeion. "Het vak verder ontwikkelen gebeurt binnen Logeion het hele jaar door. Maar C-day is wel het moment geworden waar iedereen elkaar tegenkomt en alle kennis samenkomt. C-day is begonnen als initiatief van Logeion, maar het is allang niet meer alleen van 'ons'. Verschillende vakgenoten werken namelijk hard aan het realiseren van het event, zoals de toegewijde congrescommissie en de enthousiaste partners van C-day. Het is een event van het vak. Daarin ligt de kracht", vervolgt Folkert. 

C-day trekt ieder jaar weer een breed publiek dat bestaat uit communicatieprofessionals uit Nederland (en België), die werkzaam zijn van junior- tot directieniveau. Ze zijn actief aan bureau- of organisatiezijde, binnen (semi)overheid, non-profit, het bedrijfsleven, consultancy en het onderwijs. Het is een brede doelgroep en daarom interessant voor zoveel verschillende organisaties om hun naam aan het evenement te verbinden. Zo is Publiquest, een communicatieadviesbureau, al jaren onze hoofdsponsor, maar zijn er ook verschillende organisaties aan het event verbonden."

Ben jij benieuwd wat er allemaal nodig is op het gebied van sponsoring of heb je een idee waarop jij met jouw organisatie bij kunt dragen aan het professionaliseren van het event? Neem dan contact met ons op via partnerships@logeion.nl« Terug

Reacties op 'Momenteel al 21 partners verbonden aan C-day19'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > april

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.