Deborah Nas op C-day19: innovate or die!

Deborah-Nas_zw705x220.pngdonderdag 28 maart 2019 17:48

Het programma van C-day19 vult zich en de tweede spreker voor op het hoofdpodium die we bekendmaken is Deborah Nas. Ze is hoogleraar Strategic Design for Technology-based Innovation aan de Technische Universiteit Delft. Waarom je als communicatieprofessional haar verhaal wilt horen? We leven in dynamische tijden: technologieën veranderen de wereld ingrijpend. Innovaties die ons verrassen, verblijden, maar ook beangstigen. Deborah helpt ons op 20 juni innovatie te omarmen en begrijpen.

Door de redactie

Hoe ga jij om met nieuwe technologische ontwikkelingen, welke rol gaan deze spelen in ons vak én hoe raken deze de Logeion-trends? Ontdek het tijdens C-day19 op 20 juni in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Naast Deborah Nas staat ook Patrick Stal, hoofd Marketing van Uber voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten op het hoofdpodium. De dagvoorzitter is, net als vorige editie, Frénk van der Linden. Naast deze sprekers staan ook de finalisten van Communicatieverkiezingen op het podium, zij pitchen hun case en het publiek mag stemmen op hun favoriet! In het middagprogramma biedt C-day19 haar bezoekers keuze uit 30 fasterclasses: topmasterclasses van één uur. Benieuwd welke onderwerpen hier aan bod komen? Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor de laatste updates van het programma!

« Terug

Reacties op 'Deborah Nas op C-day19: innovate or die!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.