Eerste spreker voor hoofdpodium C-day19 bekend!

Cday-banner-spreker-705x220Hersteld.pngwoensdag 20 maart 2019 11:05

De eerste spreker op het hoofdpodium van C-day19 die we bekend mogen maken is Patrick Stal van Uber. Patrick is sinds augustus 2017 hoofd Marketing voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten en bouwt met zijn team aan het merk Uber. Van viraal product naar leidend merk is zijn boodschap. Nog meer leuk nieuws: C-day is dit jaar extra speciaal, omdat Business News Radio (BNR) die dag live vanaf C-day19 het radioprogramma BNR’s Big Five over het onderwerp communicatie uitzendt. Wie hier te gast zal zijn, wordt later bekendgemaakt. Je kunt jezelf alvast verzekeren van een plek mét extra korting want de Early Bird-tickets zijn in de verkoop. Meer dan 65% van de tickets is al verkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Door de redactie

Naast de invulling van het hoofdpodium, wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan de invulling van de rest van het programma voor C-day19, dat 20 juni 2019 plaatsvindt in het NBC in Nieuwegein. Zo krijgen de fasterclasses steeds meer vorm en verbinden steeds meer partners en sponsors zich aan het congres.

Ga voor tickets en informatie naar: www.cday.nl.

« Terug

Reacties op 'Eerste spreker voor hoofdpodium C-day19 bekend!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.