Kijk het webinar over organisatieontwikkelingen gratis terug!

Webinar-2.jpgdinsdag 19 maart 2019 09:36

Leiderschap verandert. We werken op nieuwe manieren. Organisaties krijgen andere vormen. Allemaal niet te stuiten ontwikkelingen die communicatieprofessionals uitdagen. Hierover ging het gratis webinar dat Involve, Company Webcast en Logeion samen op 11 maart organiseerden. Naast HR-professional Cindy Meervis en communicatieadviseur Ellen van den Haak van Involve kwam Logeion-directeur André Manning aan het woord. Benieuwd naar hun ervaringen en tips of de andere gratis webinars in deze reeks?

Door de redactie

'Help, de organisatie ontwikkelt zich! Hoe pak ik dat aan?'
In het eerste webinar werd gepraat over de ontwikkelingen en veranderingen binnen organisaties, met als kernvraag: de organisatie verandert, hoe pak ik dat aan? En als kernantwoord: managers en professionals op het gebied van strategie, HR en communicatie moeten veel meer samenwerken. Toch? In 60 minuten gingen we samen nadenken -én via polls meepraten – waarom dat wel of niet nodig is en hoe we dat kunnen doen. 

Tijdens dit webinar bespreekt senior HR-professional Cindy Meervis, tot voor kort CHRO bij Royal Haskoning/DHV, het bredere organisatieperspectief op de ontwikkelingen. Directeur van Logeion André Manning praat over de noodzaak tot het breder trekken van het communicatievak. Ellen van den Haak van Involve heeft jarenlange ervaring in communicatie en kent zeer diverse organisaties van binnen en buiten. Sjanet Bonte van Involve, die als senior adviseur vaak werkt in grote veranderprojecten host het webinar.

Wat neem je mee uit dit webinar?

  • Inzicht in de grote vragen die (gaan) spelen in organisaties;
  • Achtergrondkennis vanuit organisatieperspectief op deze ontwikkelingen;
  • Inzicht over hoe jij daaraan bij kunt dragen vanuit je expertise;
  • Handige eerste vragen om te bepalen wat voor je organisatie relevant is;
  • Acties om meer handen en voeten te geven aan samenwerking met andere teams.

Ook benieuwd naar de niet te stuiten ontwikkelingen en urgente vragen? En hoe jij daar vanuit jouw rol in mee kunt bewegen? Kijk hier het webinar gratis terug!

Andere webinars
Involve, Company Webcast en Logeion organiseren ook nog twee andere webinars, namelijk:

« Terug

Reacties op 'Kijk het webinar over organisatieontwikkelingen gratis terug!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.