André Manning: 'Focus, ogen open en kansen pakken'

Oog 705x220.jpgdinsdag 12 maart 2019 13:32

In de eerste editie van VM (het magazine van De Nederlandse Associatie over verenigingsmanagement) in 2019 staat een interview met André Manning. De directeur van Logeion vertelt in dit interview over groei, (internationale) samenwerkingen en enthousiaste Logeion-leden. "De opdracht van het bestuur was om de vereniging in 'de volgende versnelling te krijgen'. Ze wilden een groei van het aantal leden en versterking van de drie pijlers positionering, programmering en professionalisering." Het bestuur vroeg hem ook nadrukkelijk te kijken waar verenigingen in de omringende landen mee bezig zijn.

Door de redactie

"We vinden het belangrijk om de leden ook die internationale dimensie van het vak te bieden, zonder dat ze daar zelf naar op zoek moeten. Dat is ook een taak van een vereniging", zegt Manning, die vóór Logeion in verschillende leidinggevende communicatiefuncties werkte bij Philips, Booking.com en Amcor. "Het verbreedt je blik. Het communicatievak ontwikkelt zich zo snel, in Nederland en daarbuiten. In de VS en het VK pakken ze bijvoorbeeld interne communicatie in organisaties, digitale communicatie en marketing anders aan dan hier." 

Lees hier het volledige interview van VM, waarin André verder vertelt over groei, (internationale) samenwerkingen, enthousiaste Logeion-leden.

« Terug

Reacties op 'André Manning: 'Focus, ogen open en kansen pakken''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.