Communicatieverkiezingen 2019: wie verdient volgens jou de prijs?

Communicatieverkiezingen-705x220.pngwoensdag 06 maart 2019 15:50

We hebben je hulp nodig! Voor de Communicatieverkiezingen 2019 zijn wij op zoek naar dé communicatietoppers van het afgelopen jaar. Vind je dat jouw baas, manager, (junior)collega of een andere vakgenoot kans moet maken op de titel Communicatieman/vrouw of CommunicatieTalent van het Jaar? Laat het ons dan weten! Je hebt nog tot 14 maart om ons te tippen, of tot 21 maart om zelf iemand voor te dragen!

Door de redactie

We zijn op zoek naar spraakmakende en inspirerende communicatiecases - cases waaraan natuurlijk meerdere personen hun bijdrage leveren, maar één vakcollega in het bijzonder. Het kan bijvoorbeeld gaan om een campagne, een event, een project of programma, een verandertraject of een bijzondere activiteit op het vlak van communicatie; het gaat om de volledige breedte van ons vak en werkterrein.

Alle voordrachten worden getoetst aan de hand van vier criteria: inspirerend, innovatief, impact en individuele bijdrage. Uit alle voordrachten blijven er per titel maximaal 3 kandidaten over die over hun case mogen pitchen tijdens C-day19 op 20 juni in Nieuwegein. Hier wordt vervolgens door de jury en het publiek een winnaar gekozen.

Dus: ken (of bén!) jij de nieuwe Communicatieman/vrouw van 2019? Of weet jij wie het nieuwe CommunicatieTalent (professionals tot 30 jaar) zou moeten worden? Laat het ons weten:

Meer informatie over de verkiezingen vind je op www.cday.nl/over-de-verkiezing.

« Terug

Reacties op 'Communicatieverkiezingen 2019: wie verdient volgens jou de prijs?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.