Nieuwe plannen en projecten van Logeion

Nieuw vernieuwing plannen projecten 705x220.jpgwoensdag 20 februari 2019 14:23

Dit jaar staat voor Logeion in het teken van groei, samenwerken en vernieuwende ideeën. Zo schreef Wieneke Buurman, voorzitter van Logeion, begin dit jaar in haar nieuwjaarswens aan alle leden. Op het bureau is dan ook in de eerste twee maanden van dit jaar al hard gewerkt aan een aantal vernieuwingen. En de komende periode zullen we nog andere plannen en projecten realiseren, die we graag met je delen.

Door de redactie

Benieuwd wat binnenkort nog meer gaat veranderen? We zetten de vernieuwingen bij Logeion voor je op een rijtje.

Vernieuwing van de website                                         
Wellicht is het je al opgevallen, want we hebben de teksten van de website aangepakt en daar zijn we nog steeds mee bezig. De structuur van de homepage is nu al een stuk gebruiksvriendelijker en daar komt in de komende weken nog een verbeterslag. De nieuwe vormgeving en structuur gaan ervoor zorgen dat de website moderner, gebruiksvriendelijker en toegankelijker wordt. Kom je iets tegen wat door werkzaamheden aan de website niet werkt? Laat het ons weten, dan gaan we het oplossen.

Customer Journey
De 'Customer Journey', of ook wel alle contactmomenten met de leden, wordt ook dit jaar nog aangepakt. Alle standaard e-mails, brieven en flyers worden onder de loep genomen en grondig bekeken of de informatie en de ‘tone of voice’ nog bij de beroepsorganisatie van vandaag past.

Vakblad C
Het vakblad valt niet alleen vaker op je deurmat, want vanaf dit jaar verschijnen er zes edities in plaats van vier. Het vakblad heeft ook een fris uiterlijk en een moderne vormgeving gekregen. Je kunt dit al zien in de eerste editie van het jaar, dat op 1 maart bij je op de deurmat valt. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! 

Facturen
Vanaf 14 februari versturen we de Logeion-facturen in een nieuwe vormgeving met meer kleur, heldere en duidelijke informatie. Komende tijd gaan we hard aan de slag om een iDeal-betaallink toe te voegen aan de facturen, zodat betalen nog minder moeite kost. 

Beroepsniveauprofielen
In de eerste C van dit jaar vind je ook een artikel over de vernieuwing van de beroepsniveauprofielen (BNP’s). In 2019 worden de BNP’s gemoderniseerd, waarbij de (technologische) ontwikkelingen van het vak worden meegenomen. Heb je suggesties of ideeën die volgens jou niet mogen ontbreken bij de vernieuwing van de BNP’s? Stuur dan je suggesties naar info@logeion.nl.

Benoemingen
Op 6 februari hebben we bekend mogen maken dat Christian Burgers de nieuwe hoogleraar op de Logeion-leerstoel is. Sinds begin februari heeft Young Logeion een nieuwe voorzitter: Oscar van Elferen en twee nieuwe bestuursleden: Kimberly Hermens (community manager) en Amelie Ribbers (externe relaties) gekregen.

Samenwerkingen
Eind vorig jaar werd aangekondigd dat Logeion ging samenwerken met de Britse Public Relations and Communications Association (PRCA) en Surinaamse beroepsorganisaties voor Communicatie. In 2019 is Logeion ook een samenwerking met de International Public Relations Association (IPRA) gestart. kortom op het bureau wordt hard gewerkt aan alle plannen. We gaan op deze manier onze ambitieuze plannen voor 2019 waarmaken. Volg je ons ook op sociale media? Via Instagram geven we regelmatig een kijkje achter de schermen bij het bureau.

« Terug

Reacties op 'Nieuwe plannen en projecten van Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.