IPRA-case: levensreddende campagne voor eilandbewoners van Aguilla na orkaan Irma

IPRA Aguilla Case 705x220.jpgwoensdag 20 februari 2019 10:37

Op 7 september 2017 veroorzaakte orkaan Irma ernstige verwoesting in het Caribisch gebied, onder andere op het Britse eiland Anguilla. De orkaan beschadigde bijna 90 procent van de gebouwen in Anguilla en de elektriciteitsinfrastructuur van het eiland, waardoor duizenden mensen in een kwetsbare leefsituatie terecht kwamen. De pro bono campagne van Aequitas voor de 'Pure Anguilla Foundation' heeft levens gered in de nasleep van Irma en won hiermee een speciale 'IPRA Golden World Award'. IPRA heeft een case over deze uitzonderlijke campagne gepubliceerd.

Door de redactie

De case over de pro bono campagne van Aequitas, die in één nacht is opgezet en de Britse overheid onder druk heeft gezet, zodat ze de bewoners van Aguilla ging helpen, vind je hier.

« Terug

Reacties op 'IPRA-case: levensreddende campagne voor eilandbewoners van Aguilla na orkaan Irma'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.