Logeion-bestuursupdate | februari 2019

Bestuursverslag bestuursvergadering 705x220.jpgwoensdag 20 februari 2019 10:25

Afgelopen week kwamen het Logeion-bestuur en het vernieuwde Young Logeion-bestuur bij elkaar in een inspirerende brainstormsessie over de prioriteiten voor een gezamenlijk jaarplan 2019/2020. De besturen kwamen samen op een fijne locatie in Utrecht, centraal en goed bereikbaar. Voordat de sessie officieel van start ging, blikten we terug op een succesvol 2018.

Door de redactie

Het jaar 2018 bracht ons ruim 800 nieuwe leden, meer dan 4.500 bezoekers op de Logeion-bijeenkomsten (inclusief 700 bezoekers op C-day18) en een groeiend Centrum Strategische Communicatie. Vervolgens hebben we goede discussies gevoerd over waar we naartoe willen met de vereniging. Christian Burgers schoof aan, inspirerend bijzonder hoogleraar en boordevol plannen. Aan het einde van de avond hebben we een lijst met prioriteiten opgesteld, die we samen zullen uitwerken. Een kleine groep, bestaande uit mensen uit beide besturen en ondersteund door het bureau, gaat hier de komende weken verder mee aan de slag:

  1. Het merk Logeion "nieuw leven" inblazen;
  2. Groei en behoud van leden;
  3. Content waarbij we steeds nadrukkelijker willen denken als 'publisher', met een toegankelijke website en op maat gesneden inhoud;
  4. Meer ruimte voor innovatie binnen Logeion, in de meest brede zin van het woord: in onze programmering, de verenigingsstructuur, samenwerken met en leren van andere disciplines.

« Terug

Reacties op 'Logeion-bestuursupdate | februari 2019'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.