Save the date: 20 juni C-day19!

C-day19.gifwoensdag 06 februari 2019 12:00

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert Logeion het grootste jaarlijks event voor communicatieprofessionals in Europa: C-day19! Staat het al in jouw agenda? Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de invulling van het programma en de doorontwikkeling van dit vakcongres. Zo is de website van C-day opgefrist en de zoektocht naar de Communicatieman/vrouw en het Talent van het Jaar weer begonnen.

Door de redactie

Dus ben jij of ken jij de communicatietopper van het jaar? Draag ze dan nu voor. En houd de website van C-day19 in de gaten voor de kaartverkoop en programma-updates!

« Terug

Reacties op 'Save the date: 20 juni C-day19!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.