Oscar van Elferen nieuwe voorzitter Young Logeion

nieuwevoorzitteryounglogeion (002).pngmaandag 04 februari 2019 15:07

Het bestuur van Young Logeion heeft Oscar van Elferen per 1 februari 2019 voorgedragen als nieuwe voorzitter. Hij is hiermee de opvolger van Pieter Tichelaar. Naast deze functiewijziging zijn er ook twee nieuwe gezichten in het bestuur. Kimberly Hermens (student Communicatie) is de nieuwe community manager en Amelie Ribbers (consultant bij Omnicom PR Group) is deze maand gestart als bestuurslid externe relaties.

Door de redactie

In het dagelijks leven is Oscar van Elferen woordvoerder bij het Verbond van Verzekeraars. Sinds afgelopen zomer is hij bestuurslid externe relaties. "We hebben als bestuur al mooie stappen gezet. Ik kijk er enorm naar uit om dat in mijn nieuwe rol verder uit te bouwen", vertelt Oscar. "We gaan zorgen voor een inspirerend programma-aanbod waarmee jonge professionals kunnen groeien in hun competenties, kennis en netwerk."

De nieuwe portefeuilleverdeling is in goed overleg tot stand gekomen. Pieter Tichelaar blijft als algemeen bestuurslid actief binnen het bestuur van Young Logeion. "Gezien mijn werkzaamheden nu en in de toekomst leek het ons beter dat Oscar de voorzittershamer van mij overneemt", aldus Pieter. "Als algemeen bestuurslid heb ik een meer strategische rol, die goed bij mij past. Ik heb veel vertrouwen in het voorzitterschap van Oscar."

Bestuurswijzigingen
Naast de functiewijziging van Oscar en Pieter zijn er ook twee nieuwe gezichten in het bestuur. Kimberly Hermens (student Communicatie) is begin dit jaar gestart als community manager en Amelie Ribbers (consultant bij Omnicom PR Group) is deze maand gestart als bestuurslid externe relaties.

Huidig bestuur Young Logeion
Het bestuur van Young Logeion bestaat uit Oscar van Elferen (voorzitter), Freek Snelting (vicevoorzitter), Sjors Kremers (secretaris), Patty Huijbers (programmamanager), Kirsten Scholte (programmamanager), Kimbery Hermens (community manager), Amelie Ribbers (externe relaties) en Pieter Tichelaar (algemeen bestuurslid).

« Terug

Reacties op 'Oscar van Elferen nieuwe voorzitter Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.