Wil jij kennisdelen met communicatiecollega's in Suriname?

Webinar-2.jpgwoensdag 23 januari 2019 15:31

Begin januari startte Logeion een intensieve samenwerking met de zusterverenigingen in Suriname. Daar werd direct al spontaan en hartverwarmend op gereageerd. En nu gaat het concreet worden: dit jaar wil Logeion een aantal webinars organiseren waarin Logeion-leden hun kennis op specifieke terreinen met communicatiecollega’s in Suriname uitwisselen. Ben jij een expert op een van de onderwerpen? Heb jij een mooie casus? Of heb je ervaring met het hosten van een webinar? Doe dan mee!

Door de redactie

De data zijn al gepland en de volgende onderwerpen willen we graag aan bod laten komen: 

  • 5 en 6 april: hoe schrijf je een SMART-communicatieplan?
  • 13 mei: wat zijn de vaardigheden waarover de huidige communicatieprofessional moet beschikken?
  • 9 augustus: hoe zet je marketingcommunicatie in als managementinstrument?
  • September (datum n.t.b.): de ins en outs van overheidscommunicatie
  • 11 november: van plan naar actie; hoe breng je een communicatieplan in de praktijk?

De webinars vinden plaats op een door Logeion gekozen locatie en vinden, vanwege het tijdsverschil met Suriname, laat in de middag Nederlandse tijd plaats. Dus wie o wie wil graag helpen? Ben jij een expert op een van de onderwerpen? Heb jij een mooie casus rondom een van de onderwerpen? Of heb je ervaring met het hosten van een webinar? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@logeion.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!


« Terug

Reacties op 'Wil jij kennisdelen met communicatiecollega's in Suriname?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.