Kom jij naar het Issuecongres 2019?

issueCongres705x220.jpgwoensdag 16 januari 2019 19:19

Jaarlijks organiseert communicatieadviesbureau De Issuemakers het Issue Congres. Dit jaar vindt de 10e editie van het congres plaats op donderdag 24 januari a.s. in De Balie in Amsterdam. Tijdens deze boeiende middag worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijke en politieke issues besproken. Met interessante sprekers, een lezing over het Issue van het Jaar 2018, de Issues to Watch voor het komend jaar en de uitreiking van de Issue Award.

Door de redactie

ISSUE AWARD
De Issue Award wordt dit jaar voor de 10e keer uitgereikt aan een organisatie of persoon die in het afgelopen jaar een maatschappelijk issue succesvol heeft geagendeerd bij politiek en samenleving. De genomineerden zijn bepaald door een professionele vakjury onder leiding van Frits Wester en zijn inmiddels bekend: Tabaksverslaving van Benedicte Ficq en Wanda de Kanter, het Kinderpardon van Tim Hofman en de aandacht voor appen in het verkeer door de vader van de in 2015 verongelukt Tommy Boy: Michael Kulkens.

ISSUE VAN HET JAAR EN ISSUES TO WATCH
Kantar Public heeft onderzoek uitgevoerd naar het Issue van het Jaar 2018 en de Issues to Watch 2019. Het Issue van het Jaar 2018 is de marktwerking in de zorg, mede actueel geworden door het sluiten van diverse ziekenhuizen in 2018. De Issues to Watch geeft een overzicht van de issues die volgens het Nederlandse bevolking het meeste aandacht gaan krijgen of die het komend jaar op de agenda van politiek en samenleving moeten komen.

AANMELDEN
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor deze middag. Aanmelden kan via deze link

« Terug

Reacties op 'Kom jij naar het Issuecongres 2019?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.