Logeion en Mett zetten succesvolle samenwerking voort

Andre Mett Jeroen.jpgvrijdag 21 december 2018 13:58

Jeroen Rispens van Mett en André Manning, directeur van Logeion, tekenden een overeenkomst om de bestaande samenwerking in het komende jaar voort te zetten. André vertelt: "Jeroen en zijn collega’s van Mett hebben ons de afgelopen maanden geweldig geholpen om met ons interne ledenplatform Logeionline een online plek te creëren waar meer dan 4000 Logeion-leden kennis, informatie en exclusieve content kunnen halen en delen."

Door de redactie

André vervolgt: "Een plek waar leden elkaar vinden en met elkaar in contact komen, verbindingen leggen, netwerken en elkaar helpen." Jeroen van Mett voegt daar aan toe: “Wij zijn blij dat we Logeion kunnen helpen met het opzetten en verder ontwikkelen van Logeionline, een plek waar leden nieuwe initiatieven kunnen starten, flexibele groepen kunnen beginnen en als nieuwe groep of bestaande ledengroepen kunnen samenwerken.”


Zoek jij een gebruiksvriendelijk online platform om snel en eenvoudig mensen te verbinden? Mett vergemakkelijkt het delen van kennis en ideeën met collega’s, klanten, inwoners, leden of partners. Mett werkt intuïtief, is veilig en super flexibel. Op basis van ervaring met meer dan 1200 projecten geven ze jou gericht advies.

Mett is al ruim 15 jaar gedreven en bedreven in de ontwikkeling van eigen geschreven software. Nog voor de cloud bestond zagen zij de mogelijkheden voor online documenten en kennis delen. Veilig, makkelijk en op maat samenwerken. Dat is hun drijfveer gebleven. Met oog voor jou. Op basis van jouw wensen en de laatste technische mogelijkheden ontwikkelt Mett een toekomstbestendig platform. Elke klant en elke gebruiker merkt de verandering en verbetering.

« Terug

Reacties op 'Logeion en Mett zetten succesvolle samenwerking voort'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.