Leene Communicatie twee keer genomineerd voor European Excellence Awards

European-Excellence-Awards2018-705x220.jpgdonderdag 06 december 2018 15:38

Leene Communicatie is met twee campagnes genomineerd voor de prestigieuze European Excellence Awards. Het gaat om de PR- en contentcampagnes ‘Nuon Solar Team: Join the winning team’ en ‘Tweede leven voor ArenA-stoeltjes’. De awards staan bekend als dé Europese bekroningen voor eersteklas PR en communicatie en worden donderdagavond 6 december uitgereikt in Dublin.

Door de redactie

Maximale zichtbaarheid
In de categorie ‘energy’ zijn we genomineerd voor de PR- en contentcampagne ‘Join the winning team’. We creëerden landelijk maximale zichtbaarheid voor het Nuon Solar Team in de aanloop naar en tijdens de World Solar Challenge. Daarmee droegen we ook bij aan een flinke verhoging van NPS en merkvoorkeur voor hoofdsponsor Nuon/Vattenfall. De race was onder meer te volgen via een dagelijks programma bij de NPO, en werd voor de zevende keer gewonnen door het Nuon Solar Team.

Duurzaam imago
Voor de campagne ‘Tweede leven voor ArenA-stoeltjes’ ontvingen we samen met de Johan Cruijff Arena een nominatie in de categorie ‘entertainment & culture’. Bij het vervangen van de stadionstoelen werd een deel van de oude stoelen verkocht aan fans; de opbrengst was voor de Ajax Foundation. Met de campagne zorgden we voor brede zichtbaarheid in de pers en grote engagement op social media. Zo droegen we bij aan het duurzame imago van de Arena en een mooie opbrengst voor het goede doel. 

Bijzonder compliment
De nominaties beschouwen we als een bijzonder compliment voor ons bureau én voor onze klanten. Samen hebben we betekenisvolle campagnes kunnen neerzetten, en we zijn meer dan trots dat ook de jury dat onderkent. Eerder dit jaar werden we met beide campagnes ook al genomineerd voor de Sabre Awards. Voor de campagne met de ArenA ontvingen we al een gouden Sabre.

Meer weten?
Meer informatie over de cases (met video):

 

Bekijk hier de shortlist voor de European Excellence Awards: https://eu-pr.excellence-awards.com/winnerlist/best-of-2018/  

« Terug

Reacties op 'Leene Communicatie twee keer genomineerd voor European Excellence Awards'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.