Lancering online ledenplatform Logeionline op 8 november

Logeionline-homepage-preview-705x220.jpgwoensdag 31 oktober 2018 12:27

Ben je lid van Logeion? Dan krijg je donderdag 8 november een link om in te loggen op Logeionline. Op dit online ledenplatform van Logeion vind je alle Logeion-leden en kom je in contact met elkaar. Vragen stellen aan andere communicatieprofessionals, ideeën opperen en deze met behulp van andere leden uitwerken, initiatieven starten of aansluiten bij een groep, informatie en kennis delen en samenwerken. Kortom, er is van alles mogelijk. Waar zou jij het online ledenplatform voor willen gebruiken?

Door de redactie

Waarom is Logeionline gestart?
Eind 2017 nodigde Logeion voor het eerst actieve leden uit voor zogeheten 'keukentafelgesprekken', waarbij wordt gepeild wat leden vinden en waar leden behoefte aan hebben. Tijdens de vorige keukentafelgesprekken kwam duidelijk naar voren dat leden een online plek misten waar ze met elkaar in contact kunnen komen en flexibelere groepen kunnen vormen rondom een thema. Het idee voor een online ledenplatform was ontstaan. Ook uit het meest recente ledenonderzoek kwam naar voren dat Logeion-leden één van de belangrijkste onderdelen van hun lidmaatschap het netwerken vindt. Dit gebeurt voornamelijk tijdens een bijeenkomst van Logeion, maar netwerken kan vanaf 8 november dus ook online op Logeionline.

Functies van Logeionline
Logeionline heeft meerdere functies vertelt Yvonne van Vliet, community manager van Logeionline: "Leden kunnen vragen stellen aan andere communicatieprofessionals, van simpele vragen zoals een boekentip tot complexere vraagstukken zoals: 'Welke methodes gebruiken jullie om projecten en processen te stroomlijnen?' Ook kunnen leden ideeën opperen en initiatieven starten. Een idee van bijvoorbeeld een zzp’er zou kunnen zijn om een groep op te richten waar je tips, tricks en opdrachten met elkaar uitwisselt. Het mooie is dat een lid zelf animo voor dit idee kan peilen en vervolgens ook zelf het initiatief of groep kan starten. Kennisdelen en kennis halen is ook een mooie functie van het ledenplatform. Bestaande ledengroepen kunnen het laatste nieuws delen en meningen peilen bij leden en alle leden kunnen hun interessegebieden volgen. Al met al een echte 'community'. Waar zou jij het online ledenplatform voor willen gebruiken?"

Houd volgende week donderdag 8 november je mailbox in de gaten voor je inloglink!

« Terug

Reacties op 'Lancering online ledenplatform Logeionline op 8 november'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.