Aanmelding buddyprogramma 2018-2019 geopend

buddyprogramma_yl.jpgwoensdag 17 oktober 2018 14:26

Zoek je een vakinhoudelijke sparringpartner, een mentor, een verrassend perspectief, een coachende blik of juist een omdenker? Wil jij vakkennis, ervaringen en jouw visie op communicatie uitwisselen met een andere generatie? Meld je dan nu aan voor het buddyprogramma van Young Logeion!

Door de redactie

Met het buddyprogramma stimuleert Young Logeion ontmoetingen tussen jonge en ervaren communicatieprofessionals. Elke junior professional wordt aan een senior professional gekoppeld om gedurende een jaar van én met elkaar te leren. Als senior professional is dit de kans om het communicatievak door de ogen van de nieuwe generatie te beleven en je coachingskwaliteiten te verbeteren. Om ervaringen en inzichten uit te wisselen met een jongere waarmee je geen werkrelatie deelt. Als junior professional krijg je de mogelijkheid iemand te leren kennen die ongetwijfeld kan bijdragen aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe werkt het buddyprogramma?
Jij bepaalt wat je precies uit het buddyprogramma wil halen. Tijdens het aanmeldingsproces geef je je voorkeuren aan. Daarna gaan wij op zoek naar de best mogelijke match. Als je gekoppeld bent, word je uitgenodigd voor het kick-off evenement op donderdagmiddag 15 november. Tijdens deze kick-off ontmoet je je buddy, zullen de koppels van afgelopen jaar hun ervaringen delen en vindt er een inhoudelijke workshop plaats. Natuurlijk is er ook volop tijd om te netwerken tijdens de afsluitende borrel.

We verwachten dat jullie bij deze kick-off aanwezig zijn, maar daarna is het aan jullie. Jullie geven zelf je afspraken vorm. Loop je een dag mee met de ander? Ga je samen naar een bijeenkomst van Logeion? Leer je elkaar kennen tijdens een lunch? Jullie beslissen. Natuurlijk kun je ons altijd benaderen voor vragen. Ook doen we na een halfjaar een belrondje. Gewoon om te vragen hoe het allemaal gaat. Tenslotte ontvang je iedere drie maanden de nieuwsbrief voor alle deelnemers en alumni van het buddyprogramma.

Enthousiast geworden?
Meld je dan nu - of in ieder geval voor 9 november - aan voor het buddyprogramma. Dit doe je door een mail te sturen naar young@logeion.nl. Dan krijg je dezelfde dag een aanmeldformulier van ons retour. Vergeet niet om daarbij in ieder geval donderdagmiddag 15 november vanaf 15:00 vrij in je agenda te houden. Ook belangrijk om te weten: het buddyprogramma biedt plek aan vijftien koppels en er zijn geen kosten verbonden aan dit programma. Toch nog vragen? We zien je mail graag tegemoet op young@logeion.nl.

« Terug