Logeion.nl, de vacaturesite voor communicatieprofessionals

Logeion-Vacature_705x220.jpgwoensdag 10 juli 2019 10:07

Wil jij na de zomervakantie met een volledig en daadkrachtig topteam aan de slag gaan? Maar heb je nog een paar openstaande vacatures? Bij Logeion vind je zoals ze zeggen 'the right person for the job'. De website van Logeion wordt iedere week weer door duizenden communicatieprofessionals bekeken. Het is de plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen, van webredacteur tot communicatieadviseur, van woordvoerder tot community manager, van recruiter tot communicatiedirecteur.

Door de redactie

Heb je een communicatievacature en wil je zoveel mogelijk vakmensen bereiken? Meer informatie over vacatures vind je op de website. Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje naar info@logeion.nl of neem telefonisch contact op via: 070-3467049. 

« Terug

Reacties op 'Logeion.nl, de vacaturesite voor communicatieprofessionals'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.