Involve gaat samen met C-Suite

Involve-C-suit-705x220.jpgdinsdag 02 oktober 2018 14:02

Communicatiebureaus Involve en C-Suite Leadership Communication bundelen hun krachten en gaan samen verder onder het label Involve. "Wat beide bureaus bindt, is het geloof dat betrokken medewerkers meer dan ooit het succes van organisaties bepalen", vertelt Ilse van Ravenstein, oprichter van Involve, over de samengang van de bureaus.

Door de redactie

Van Ravenstein vervolgt: "Involve verbreedt zich al lange tijd van interne communicatie-advies naar het toerusten van managers en medewerkers in impactvolle gesprekken en bijeenkomsten, met name bij veranderingen. Met C-Suite versterken we onze kennis op het gebied van leiderschapscommunicatie en verandermanagement en onze advieskracht op bestuursniveau."

Michiel van Delden, oprichter van C-suite, voegt hieraan toe: "Bovendien heeft het bureau met 20 adviseurs de uitvoeringskracht om organisaties hierbij op grotere schaal te ondersteunen. Samen hebben we alles wat nodig is om ingrijpende veranderingen van het begin tot het eind en op elk niveau in de organisatie communicatief te begeleiden."

Involve is al bijna 25 jaar het enige bureau in Nederland en België dat volledig gespecialiseerd is in interne communicatie. C-Suite adviseert al bijna 10 jaar directies en managementteams over communicatie en leiderschap bij veranderprocessen.

« Terug

Reacties op 'Involve gaat samen met C-Suite'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.