In 2018 hebben zich al 500 leden bij Logeion aangemeld

Feest_705x220.jpgdonderdag 27 september 2018 15:35

Vandaag is er weer een communicatieprofessional lid geworden van Logeion. Dit is het vijfhonderdste nieuwe lid dat zich heeft aangemeld in 2018. "Wat een mijlpaal. Er hebben zich nog nooit in een jaar vijfhonderd (of meer) nieuwe leden aangemeld. En stiekem zijn we er best wel trots op dat steeds meer communicatieprofessionals zich bij onze verenging aansluiten. Het communicatievak is een prachtig vak en het is mooi om te zien dat Logeion daar een verbindende rol in kan spelen, met een netwerk van ruim vierduizend professionals en een gevarieerd programma van activiteiten," aldus André Manning, directeur van Logeion.

Door de redactie

Met de komst van vijfhonderd nieuwe leden dit jaar is Logeion nu een beroepsvereniging met ruim vierduizend leden. De groei is mede te danken aan de fusie van Cascadis en Logeion afgelopen juli. Maar ook de programmering speelt een rol, waar ook steeds meer niet-leden kennismaken met de vereniging.  Manning: "Ook dit jaar organiseren we weer ruim zestig Logeion-bijeenkomsten, met als hoogtepunt C-DAY; met ruim zevenhonderd bezoekers misschien wel het grootste communicatiecongres in Europa. Iets wat alleen maar mogelijk is met behulp van onze leden."

Wil je meer weten over wat het Logeion-lidmaatschap allemaal te bieden heeft? Ga dan naar: https://www.logeion.nl/waarom-lid-worden-van-logeion

« Terug

Reacties op 'In 2018 hebben zich al 500 leden bij Logeion aangemeld'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.