Logeion zoekt: leden voor de kascommissie en de (online) redactie

Gezocht.jpgmaandag 17 september 2018 11:38

Heb je interesse in het financiële reilen en zeilen van Logeion en affiniteit met jaarrekeningen en begrotingen? Of ben je iemand met een vlotte pen en een grote interesse in de ontwikkelingen van het vak? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en vind je het leuk om dit idee op poten te zetten en verder uit te werken? Word actief binnen de vereniging en word lid van de kascommissie of (online) redactie!

Door de redactie

Logeion zoekt drie nieuwe leden voor de Kascommissie
Heb je interesse in het financiële reilen en zeilen van Logeion en affiniteit met jaarrekeningen en begrotingen? Dan zijn we op zoek naar jou. Lid zijn van de Kascommissie is een vrijwillige functie waar je niet heel veel tijd in hoeft te steken (maximaal anderhalve dag per jaar). De Kascommissie komt elk voorjaar bijeen om de jaarcijfers van onze vereniging te controleren. De werkzaamheden van de nieuwe leden beginnen dus pas in 2019 en de benoeming geldt voor drie jaar. Ben je lid van Logeion en heb je tijd en zin om lid te worden van de Kascommissie? Stuur dan uiterlijk 15 oktober een reactie naar info@logeion.nl en vermeld in het onderwerp: vacature Kascommissie.

Vakblad C is op zoek naar nieuwe schrijftalenten.
Wie we zoeken: iemand met een vlotte pen en een grote interesse in de ontwikkelingen van het vak. Iemand die graag wil schrijven om zo de kennis van vakgenoten op te vijzelen, maar uiteraard ook zijn eigen kennis en netwerk wil uitbreiden. Je vergadert vier keer per jaar en schrijft in principe ook vier keer per jaar een mooi vakinhoudelijk artikel. Een mooie aanvulling dus op je dagelijkse communicatiewerkzaamheden. Heb je interesse in deze vrijwillige job? Mail vandaag nog een korte motivatie met twee voorbeelden van je werk naar: info@logeion.nl en vermeld in het onderwerp: Redactie C.

Online redactie
Naast onze redactie van C, is Logeion ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om online content te schrijven en/of mee te werken aan een podcast die we in de toekomst willen maken. Vind jij het leuk om naast je huidige werk een x aantal uur tijd vrij te maken om tijdens de redactievergadering (vier keer per jaar) aan de slag te gaan met alle nieuwe ideeën die jullie met elkaar besproken hebben? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en je vind het leuk om dit idee op poten te zetten en verder uit te werken?

Heb jij een vlotte pen en wil je (opiniërende) artikelen of blogs schrijven voor het vakblad C en/of de website die gericht zijn op vakinhoudelijke informatie? Met deze rol doe je natuurlijk een hele leuke ervaring op, maar je bouwt uiteraard ook enorm je netwerk uit. Weet jij al wie je als eerste zou willen interviewen of meer van horen in een podcast?

Interesse in een van deze vrijwillige functies? Stuur ons dan een voorbeeldtekst op en misschien zit binnenkort aan tafel met de hele redactie. Wil je meer informatie, laat dan je gegevens achter, dan wordt er contact met je opgenomen. Je kunt mailen naar info@logeion.nl en vermeld in het onderwerp: online redactie.

« Terug

Reacties op 'Logeion zoekt: leden voor de kascommissie en de (online) redactie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.