Vriendenavond CSC – Onder Professoren

onder-professoren-20-september705x220.jpgmaandag 20 augustus 2018 14:05

20 september 2018  ‘Onder professoren’, exclusief voor Vrienden van de Leerstoel en het Centrum voor Strategische Communicatie met Peter Kerkhof, Niels van der Weerdt en Lidwien van de Wijngaert.

 

Door de redactie

Tijdens ‘Onder professoren’ komen Vrienden en Partners van de Leerstoel bij elkaar, om onder het genot van een hapje en een drankje, elkaar beter te leren kennen en van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in het communicatievak.

Vrienden zijn donateurs die een positie op strategisch niveau bekleden en als individu bijdragen aan de Leerstoel. Logeion vraagt toonaangevende communicatietoppers om Vriend te worden. Vrienden dragen het vak een warm hart toe en steunen de activiteiten van het CSC en de Leerstoel met een bijdrage van € 500,00 per jaar.  In ruil daarvoor zijn zij tenminste één keer per jaar te gast bij een 'Onder Professoren'-diner met colleges van hoogleraren.

Naast een gezellige avond willen we de verbinding leggen tussen wetenschap en praktijk door een aantal wetenschappers uit te nodigen om de nieuwste inzichten uit hun onderzoekspraktijk te presenteren en daarover met elkaar in discussie te gaan: wat kunnen we hiermee in de praktijk?  

Wie zijn de Professoren op 20 september?
Prof. dr. Peter Kerkhof is hoogleraar Sociale Media aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij doet onderzoek naar het gebruik van sociale media door consumenten en organisaties. Eerder onderzocht hij wat het effect is van content marketing, zowel print als digitaal, op consumenten.

Dr. Niels van der Weerdt is managing partner bij Erasmus Centre for Business Innovation. Het Centre brengt fundamentele inzichten uit wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk. Hierbij ligt de focus op business innovatie in brede zin, met aandacht voor de sociale en organisatorische aspecten van (business model) innovatie.

Prof. dr. Lidwien van de Wijngaert is hoogleraar Communicatie in Organisaties aan de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij ontwikkelde methoden voor de analyse van sociale media in crisis- en marketingcommunicatie en doet onderzoek naar het gebruik van ICT door een breed publiek. 

Ook Vriend worden?
Wilt u meer weten? Of heeft u interesse om Vriend van het Centrum Strategische Communicatie te worden? Neem dan contact op met bestuurslid Celia Noordegraaf (06 21 51 79 56) of mail naar partnerships@logeion.nl.

 

« Terug

Reacties op 'Vriendenavond CSC – Onder Professoren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.