Marco Doeser: 'Soms moet iemand durven zeggen dat de keizer geen kleren draagt'

MarcoDoeser705x220.jpgdonderdag 02 augustus 2018 16:16

Wat doe je als je tijdens een gesprek weerstand ervaart? Hoe reageer jij daar op? En wat doe jij met confrontaties? Marco Doeser is mediator en communicatieadviseur en geeft tijdens zijn trainingen goede voorbeelden en tips om makkelijker met confrontaties om te gaan. Met zijn trainingen 'Confronteren kun je leren' voorziet Doeser in de behoefte onder communicatieprofessionals. Want keer op keer is de bijeenkomst uitverkocht.

Door Arjen Boukema

Voor de vorige editie van vakblad C is Marco Doeser geïnterviewd en dit artikel is nu te downloaden

In het najaar biedt Logeion een herhaling van de bijeenkomst 'Confronteren kun je leren' aan met Marco Doeser. Ook geeft hij in september en december een vervolg workshop over lastige gesprekken. Wil je bij een van deze bijeenkomsten aanwezig zijn? Meer informatie en tickets vind je op onze website: Confronteren kun je leren en Lastige gesprekken.

« Terug

Reacties op 'Marco Doeser: 'Soms moet iemand durven zeggen dat de keizer geen kleren draagt''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.