Even voorstellen: Margriet Cornelissen en Yvonne van Vliet

Foto-Margriet-Cornelissen-en-Yvonne-van-Vliet-705x220.jpgdinsdag 24 juli 2018 16:12

De afgelopen twee maanden heeft het bureau twee nieuwe medewerkers verwelkomd die zich graag aan je willen voorstellen. Margriet Cornelissen is de nieuwe aanwinst voor het Programmateam. En Yvonne van Vliet gaat als projectleider aan de slag met de interne communicatie met Logeion-leden.

Door de redactie

Margriet Cornelissen
'Mijn naam is Margriet Cornelissen en ik ben in juni gestart als Medewerker Programmering op het bureau van Logeion. Ik houd mij bezig met de organisatie van bijeenkomsten en events. De diversiteit en afwisseling van taken bevallen mij uitstekend. Daarnaast schrijf ik vaak mee aan teksten en daar word ik erg blij van. Regelmatig ben ik zelf op bijeenkomsten zodat we elkaar daar misschien zullen ontmoeten'.

Yvonne van Vliet
'Hallo allemaal, ik ben Yvonne van Vliet en sinds juli projectleider interne communicatie bij Logeion. Afgelopen jaar heb ik mijn studie Communicatie aan De Haagse Hogeschool afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen bij een commercieel softwarebedrijf, een hotel op Curaçao en een grote overheidsorganisatie. Thema’s die ik interessant vind en tijdens mijn opleiding heb uitgediept zijn: risico- en crisiscommunicatie, leiderschap, evenementenorganisatie en interne communicatie. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als een vrolijke en sociale creatieveling die eerlijk en ambitieus is. Professionalisering van het vak, de community samen met leden uitbouwen en een intern communicatieplatform realiseren zijn enkele taken die ik ga uitvoeren bij Logeion. Dus als je leuke ideeën, brandende vragen of goede suggesties hebt, dan ben je bij mij aan het juiste adres'.

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen: Margriet Cornelissen en Yvonne van Vliet'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.