De zomer van: Mariëtte Pasman

Zomer_Mariette-Pasman_705x220.jpgwoensdag 11 juli 2018 14:09

Met de speciale zomerrubriek 'De zomer van' zet Logeion iedere week een lid in het zonnetje. Mariëtte Pasman, sinds kort aangesloten bij het bestuur van Logeion, trapt af met deze zomerse estafette. "Onvergetelijke indrukken heb ik opgedaan tijdens onze reis naar Amerika en Canada."

Door de redactie

Wat zijn deze zomer jouw vakantieplannen?
Dit jaar gaan we naar Castillon-du-Gard in Frankrijk, vlakbij Avignon, Nimes en het prachtige Romeinse aquaduct, Pont du Gard. Heerlijk genieten van zon en cultuur met tussendoor voldoende tijd om te lezen en mijn hobby als amateurfotograaf weer op te pakken.

Wat is jouw meest bijzondere vakantie ooit geweest?
Onvergetelijke indrukken heb ik opgedaan tijdens onze reis naar Amerika en Canada met de geweldig mooie natuur van Yosemite en de Pacific Coast Highway in Amerika en The Icefields Parkway in Canada.

Welk communicatieboek en/of podcast gaat mee op vakantie en waarom?
'The Wow Starts Now' van Theo Hendriks. Begin juni dit jaar heb ik met veel plezier het seminar van Logeion bezocht, waar Theo op het podium stond en ons meenam in het geheim van een goede corporate story: alles begint met een onvergetelijk moment.

Wat is voor jou het communicatiemoment van de eerste zes maanden van 2018 geweest? 
C-DAY18, vooral door de inzichten die de keynotespreker Gerry McGovern met ons deelde op een bevlogen manier en de humoristische toon waarop Frénk van der Linden de journalist en de communicatieprofessional op scherpe wijze aan elkaar verbond. En natuurlijk omdat het gewoon handig is om snel kennis op te doen en oud-collega’s te ontmoeten.

Welke professionele uitdaging(en) heb je in de tweede helft van het jaar?
Stimuleren dat een veranderopgave stap-voor-stap zijn weg vindt van papier naar werkelijkheid.

Aan wie geef jij deze estafette door en waarom die persoon?
Celia Noordegraaf, zij heeft mij de afgelopen maanden in sneltreinvaart meegenomen in mijn inwerkperiode als (aspirant-)bestuurslid, waardoor we nu samen de schouders kunnen zetten onder de professionalisering van het vak via Logeion.

« Terug

Reacties op 'De zomer van: Mariëtte Pasman'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.