Terugblik op de algemene ledenvergadering

ALV_705x220.jpgdonderdag 07 juni 2018 14:39

Woensdagmiddag 30 mei vond de algemene ledenvergadering (ALV) van Logeion plaats. Samen met een klein aantal leden waren we te gast in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht. Een ALV met formele agendapunten, zoals de jaarrekening 2017 die door de leden werd goedgekeurd. De ALV was ook het formele moment dat Jeroen Koedam en Else Mulder af zijn getreden als bestuurslid en inmiddels zijn opgevolgd door Mariëtte Pasman en Robert van Vliet. Robert zal de penningmeester rol van Else overnemen.

Door André Manning

Verder hebben we tijdens de ALV samen met de leden uitgebreid stilgestaan bij hoe de verenging er nu voorstaat. En het mooie is: 2017 was een geweldig goed jaar voor Logeion. De vereniging heeft de wind in de zeilen en we hebben grote voortgang geboekt op de drie strategische pijlers: professionalisering, programmering en positionering.

Een uitgebreid verslag volgt natuurlijk maar de presentatie, met alle hoogtepunten, staat inmiddels online en kan worden gedownload
De presentatie en alle andere vergaderstukken zijn terug te vindenop het besloten ledendeel van de website. Alleen Logeion-leden hebben toegang tot dit gedeelte, wel moet je ingelogd zijn om de stukken te bekijken.

« Terug

Reacties op 'Terugblik op de algemene ledenvergadering'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.