Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter Young Logeion

Voorzittersduomaandag 04 juni 2018 07:00

Het algemeen bestuur van Logeion heeft Pieter Tichelaar (adviseur bij GKSV) benoemd tot voorzitter van Young Logeion. Hij is per 1 juni 2018 aangetreden in zijn nieuwe rol. Freek Snelting (Pre-master student Radboud Universiteit) is door het bestuur van Young Logeion gekozen als nieuwe vicevoorzitter. Het duo gaat zich onder meer richten op groei en het versterken van de positie van young professionals in het vakgebied.

Door Freek Snelting

De ambities van Young Logeion liggen zoals gewoonlijk hoog. Pieter: “Young Logeion heeft zeer succesvolle jaren achter de rug en ik zie veel potentie voor de toekomst. Ik hoop dat het vanzelfsprekend wordt dat iedere student en starter in communicatie lid is van Young Logeion. Dat we flink doorgroeien, maar zonder de warme en persoonlijke sfeer te verliezen. En ik hoop dat onze leden zich thuis voelen bij Young Logeion, maar soms ook uit hun comfort zone worden gehaald.” 

Freek: “Al 3,5 jaar ben ik betrokken bij de beroepsorganisatie en ik verbaas mij over de onwetendheid van studenten en starters over Young Logeion. Afgelopen jaar heb ik vanuit mijn rol als community manager gezien dat aandacht en lef het verschil kunnen maken. Samen met het bestuur wil ik grote stappen gaan zetten om Young Logeion nog beter op de kaart te zetten. In samenwerking met de leden steengoede evenementen organiseren die gaan over thema’s en onderwerpen die nu en in de toekomst voor young professionals belangrijk zijn. Ik kijk enorm uit naar de aankomende jaren.”

Pieter (27) studeerde Politieke Communicatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij werkt sinds 2017 als adviseur bij strategisch adviesbureau GKSV. Van 2012 tot 2016 was Pieter als voorzitter van het bestuur en de Raad van Toezicht betrokken bij Studievereniging KIC te Groningen. Daarnaast was hij in 2016 deelnemer van het boardroomprogramma van de Vrije Universiteit.

Freek (25) volgt Debbie Barendregt op als vicevoorzitter nadat hij de afgelopen jaar actief was als community manager in het bestuur van Young Logeion. Hij volgt sinds september 2017 het pre-masterprogramma Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast werkt Freek als zzp’er naast zijn studie. Voor zijn studie avontuur werkte hij ruim twee jaar als communicatieadviseur bij de Nederlandse Spoorwegen.

Huidig bestuur Young Logeion
Sinds 1 juni bestaat het bestuur van Young Logeion uit Pieter Tichelaar (voorzitter), Freek Snelting (vicevoorzitter), Sjors Kremers (secretaris), Marly van Bragt (externe relaties), Patty Huijbers (programmamanager) en Mirte Korenhof (programmamanager).

Er zijn nog twee open vacatures:
1. Programmamanager
2. Community manager

« Terug

Reacties op 'Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.