'C-DAY18 is hét feestje van het communicatievak'

wieneke705x220.jpgwoensdag 16 mei 2018 15:11

Het staat natuurlijk al in je agenda, 21 juni 2018. Dan vindt C-DAY18 plaats in Nieuwegein. Hét vakcongres voor communicatieprofessionals, het congres waar Logeion-voorzitter Wieneke Buurman altijd naar uitkijkt. “C-DAY18 is echt een feestje waar we het mooie communicatievak vieren.” Wat brengt C-DAY haar nog meer?

Door de redactie

Wat betekent C-DAY voor jou?
“C-DAY is het hoogtepunt van het Logeion-jaar, maar ook van het communicatiejaar. Ik zie het echt als een feestje. Ieder jaar ontmoet ik nieuwe collega’s en praat ik bij met bekende collega’s. Je wisselt zoveel kennis en ervaring uit op deze dag.”

Waarom is het belangrijk dat Logeion C-DAY organiseert?
“Logeion is hét platform voor het vak. Logeion heeft een groot netwerk. Het is mooi dat wij met dit congres een moment van ontmoeting kunnen organiseren voor (meer dan alleen) onze achterban. Waar we toonaangevende mensen uit het vak kunnen zien en horen spreken.”

Wat maakt C-DAY18 belangijk voor communicatieprofessionals?
“Het hoort bij ‘What’s cooking’ in het communicatievak, we laten zien wat de trends zijn. Als communicatieprofessional is het belangrijk om up-to-date te zijn en in te kunnen spelen op ontwikkelingen. De reguliere bijeenkomsten zijn kleinschaliger, waar er vaak op één bepaald onderwerp wordt ingezoomd. C-DAY heeft een breder aanbod, het laat de breedte van het vak zien. Én is het dus ook voor meer vakgenoten, uit verschillende disciplines, interessant.”

We hebben al wat edities van C-DAY achter de rug, wat is jou nu écht bijgebleven?
“Heel veel is mij bijgebleven! Wat ik leuk vind om te delen is dat ik merk dat C-DAY ieder jaar weer groeit. Ieder jaar komen er bijna 100 mensen meer naar C-DAY, in 2015 begonnen we met 500 deelnemers, vorig jaar waren het 600 professionals. Ik hoop dat we deze lijn doorzetten en we op 21 juni meer dan 700 professionals mogen verwelkomen. En dat we dan bezoekers ook een internationale spreker zoals Cody Keenan (speechwriter Obama, keynote C-DAY17) kunnen aanbieden, is geweldig. Daarnaast blijft de prominentenborrel mij ook altijd bij, hier nodigen we de vakgenoten voor uit die hun sporen in het vak hebben verdiend. Het blijft heel leuk om al deze collega’s ontmoeten."

Bekijk hier de teaser van vorig jaar voor een impressie. Meer informatie over het programma en tickets vind je hier.

« Terug