Altijd al bestuurservaring op willen doen? Word community manager bij Young Logeion!

socialherowoensdag 28 november 2018 09:00

Wil je naast je studie of werk graag bestuurservaring opdoen in het grootste netwerk van en voor young professionals in communicatie? Dan is dit je kans! Young Logeion zoekt voor hun bestuur een nieuw bestuurslid die zich bezig gaat houden met community management. Dus weet jij alles van de sociale media, creatieve content en hoe je de jonge communicatieprofessionals bereikt? Grijp dan nu je kans!

Door de redactie

Wie is Young Logeion?
Young Logeion is het netwerk voor studenten en starters in communicatie tot dertig jaar. Ons doel is om jonge vakgenoten te verbinden, met elkaar en met het vak. Dat doen we elk jaar met acht inspirerende events, ons buddyprogramma en onze internationale studiereis. En natuurlijk door af en toe een biertje met elkaar te drinken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, twee bestuursleden programmering, een bestuurslid community management en een bestuurslid externe relaties. Als bestuur komen we één keer per maand bij elkaar. Onze vergaderingen zijn niet alleen effectief, maar ook gezellig.

Wat ga je doen?
We houden ervan om groot te denken. Hoe gaaf zou het zijn als alle studenten en starters in communicatie lid zouden zijn van onze community? Als community manager is die droom jouw stip op de horizon. Hoe je daar komt, dat is helemaal aan jou! Je wordt namelijk verantwoordelijk voor al onze owned, earned, paid en shared media. In elk geval weet je hoe je een slimme contentstrategie opzet, hoe je creatieve content maakt en hoe je handig kan sturen op resultaat via een contentkalender. Waar het kan zet je online promoties in. En zorg je dat de website en social media-kanalen van Young Logeion aansluiten bij de belevingswereld van young professionals. Je neemt geen genoegen met 'prima' resultaten. Nieuwe likes en volgers smaken steeds weer naar meer.

Ben jij onze community manager?

  • Vraagt jouw directe omgeving je er altijd even bij als het om 'social' gaat?
  • Ben jij zoals de goeroes zeggen een echte 'content king' en 'digital native'?
  • Heb je ideeën om de community van Young Logeion nog meer te activeren?
  • Heb jij wel eens online advertising ingezet met aantoonbare resultaten?
  • Ben je een mid-twintiger en word je binnen nu en twee jaar niet ouder dan 30 jaar?
  • Kun je 2-4 uur per week vol toewijding besteden aan je functie?
  • En natuurlijk: ben je of word je lid van Young Logeion?

We zien jouw reactie graag tegemoet!
Beantwoord je alle bovenstaande vragen met 'JA'? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief. Laat ons weten wie je bent en waarom jij ons nieuwe bestuurslid community management wilt worden. Als bestuur werken we erg resultaatgericht: verras ons in je sollicitatie met concrete ideeën. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk vrijdag 21 december via young@logeion.nl.

Vragen of meer informatie?
Nieuwsgierig geworden? Freek Snelting vertelt je graag meer over de functie of over Young Logeion. Stuur hem een e-mail via freek.snelting@gmail.com.

« Terug

Reacties op 'Altijd al bestuurservaring op willen doen? Word community manager bij Young Logeion!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.