Vacature programmamanager Young Logeion

Programmamanagerwoensdag 16 mei 2018 08:00

Young Logeion is op zoek naar een fantastische programmamanager. Als programmamanager organiseer je ongeveer 10 bijeenkomsten per jaar; enter-the-firms, workshops over persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke events en een waanzinnige studiereis. Je bent verantwoordelijk voor een divers programma-aanbod voor onze leden. En maakt onze events stuk samen met het bestuur tot een groot succes.

Door Freek Snelting

Wie zijn wij?
Young Logeion is het netwerk voor studenten en starters in communicatie tot dertig jaar. Ons doel is om jonge vakgenoten te verbinden, met elkaar en met het vak. Dat doen we elk jaar met acht inspirerende events, ons buddyprogramma en onze internationale studiereis. En natuurlijk door af en toe een biertje met elkaar te drinken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, twee bestuursleden programmering, een bestuurslid community management en een bestuurslid externe relaties. Als bestuur komen we één keer per maand bij elkaar. Onze vergaderingen zijn niet alleen effectief, maar ook erg gezellig.

Waar ga jij voor?
Als programmamanager draag je verantwoordelijkheid voor alle events van Young Logeion. Zo stel je samen met zes gedreven bestuursleden een spetterend programma-aanbod op. Jullie plannen toets je bij Logeion en natuurlijk onze leden. Als zij net zo enthousiast worden van jouw ideeën over de events, ga je over tot actie. Je zoekt inspirerende sprekers, indrukwekkende bedrijven en mooie locaties voor de events. Met hen stem je het inhoudelijke programma van het event af. Je verzorgt de aankondiging van events op onze website en coördineert het verzenden van de digitale uitnodigingen. Tijdens de events zorg je dat alles op rolletjes loopt en dat onze leden met interessante inzichten en een goed gevoel naar huis gaan. Na het event coördineer je het versturen van de evaluatiemail naar de deelnemers. En met deze feedback zorg je er natuurlijk voor dat het volgende event nóg beter wordt.

Wie ben jij?
We zoeken een programmamanager die volmondig ‘JA!’ antwoordt op de volgende vragen:

  • Ben je een young professional met een eindeloze energie om onze leden aan ons te binden met een prikkelend programma-aanbod?
  • Zit je vol ideeën voor spraakmakende activiteiten waarmee we onze leden kunnen verrassen?
  • Deins je niet terug om namens Young Logeion contact op te nemen met gave sprekers, bedrijven en locaties?
  • Kun je events organiseren als de beste en weet je elke deelnemer zich welkom te laten voelen?
  • Ben je een mid-twintiger en word je binnen nu en twee jaar niet ouder dan 30 jaar?
  • Kun je 6-8 uur per week vol toewijding besteden aan jouw rol als programmamanager?
  • En natuurlijk: ben je of word je lid van Logeion?

We kijken uit naar jouw reactie!
Ga jij samen met ons de uitdaging aan om Young Logeion verder te laten bloeien? En om elk event de volgende keer weer te overtreffen? Laat ons weten wie je bent en waarom jij de nieuwe programmamanager van Young Logeion wilt worden. Als bestuur werken we erg resultaatgericht: kom in je sollicitatie met concrete ideeën. We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk maandag 11 juni via young@logeion.nl.

Meer weten?
Wil je meer weten over de functie van programmamanager? Onze huidige programmamanager Mirte Korenhof beantwoordt met veel plezier jouw vragen via mirte.korenhof@yacht.nl of 06-20889585.

« Terug

Reacties op 'Vacature programmamanager Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.