C-DAY18: nog één week tot inschrijving fasterclasses!

CDAY18705x220.jpgdinsdag 15 mei 2018 15:29

Koop je tickets en zorg dat je eerste keuze hebt!

Op 21 juni organiseert Logeion het grootste jaarlijkse vakcongres voor communicatieprofessionals. C-DAY18 haalt voor jou het beste uit het vak: met een internationaal hoofdpodium met de topsprekers: Gerry McGovern, David Gallagher, Guillaume Herbette, Inge Massen en met bekend journalist Frénk van der Linden als dagvoorzitter!

Door de redactie

Een greep uit het programma
In de middag krijg je de mogelijkheid om twee fasterclasses te volgen, je kunt hiervoor kiezen uit maar liefst 22 sessies. Zo vertelt Piet Verhoeven (Universiteit van Amsterdam) hoe je de communicatieafdeling naar een hoger plan tilt, Bob ten Berge (RTL) legt uit hoe je effectief een als social influencer een marketingcampagne opzet. Boudewijn Dominicus (DOMINCO) heeft het over de digitale transformatie. Én, er is nog veel meer! Bekijk hier het volledige programma.

Zorg dat je er als eerste bij bent!
Volgende week woensdag 23 mei 2018 start de inschrijving voor de fasterclasses. In verband met de capaciteit per zaal en werkvorm van de sessie, kunnen er een maximaal aantal mensen deelnemen aan een fasterclass. Het kan dus zijn wanneer er veel belangstelling is voor één sessie, dat deze snel vol zit. Koop dus nu je C-DAY18 ticket: je krijgt volgende week als eerste de inschrijflink toegestuurd, zodat je de meeste kans hebt om een plek te reserveren bij jouw favoriete sessie.

Wil je een impressie van C-DAY, bekijk dan hier de teaser van 2017. En ga voor meer informatie over C-DAY18 en tickets naar: www.cday.nl.

« Terug