Grote internationale namen op het hoofdpodium tijdens C-DAY18

hoofdsprekers-cday18.jpgdinsdag 01 mei 2018 16:34

Met Inge Massen is er nog een topspreker toegevoegd aan het hoofdpodium van C-DAY18. Massen is werkzaam als Global Director Communications and External Affairs bij DSM. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde inhoud van DSM Science and Innovation en de ontwikkeling van de wereldwijde Science & Innovation communicatiestrategie.

Door de redactie

Dagvoorzitter Frénk van der Linden interviewt op het hoofdpodium verder David Gallagher en Guillaume Herbette over de vakinhoudelijke uitdagingen van vandaag en de communicatieprofessional van de toekomst. Naast de successen zal Frénk de sprekers uitdagen om eerlijk te zijn over de praktijk die altijd bestaat uit vallen en opstaan, óók voor toppers.

Massen heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring op het gebied van business-to-business branding, marketing en communicatie. Ze gelooft rotsvast in de kracht van het integreren van marketing, duurzaamheid, branding en communicatie om zakelijke waarde te creëren.

Voor welke grote uitdagingen staan organisaties anno 2018. Hoe kan communicatie een verschil maken? En in hoeverre lukt het ze zelf? Wat drijft hen persoonlijk, welke dilemma’s komen ze tegen, en wat kunnen wij in Nederland leren van dit internationale perspectief op het communicatievak? Een dialoog waar we allen wijzer van worden. Kijk hier voor meer informatie en tickets. En zorg dat je erbij bent! #CDAY18

« Terug

Reacties op 'Grote internationale namen op het hoofdpodium tijdens C-DAY18'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.