Wil jij de spin in het web zijn bij Logeion?

Logeion-Vacature_705x220.jpgwoensdag 11 april 2018 17:01

Als je midden in het communicatievak wilt staan, dan is dit een hele mooie kans. Logeion wilt verder professionaliseren en is daarom op zoek naar een projectleider interne communicatie. Het is een functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de interne communicatie naar de ruim 3.600 leden. Je bent de spin in het web en krijgt de vrijheid om onze interne communicatie naar een hoger plan te tillen, zodat onze leden nog meer betrokken worden bij de vereniging. Je wordt functioneel aangestuurd door onze bureau-directeur.

Door de redactie

Goede communicatie is altijd mensenwerk. Dat geldt ook zeker voor werken binnen een vereniging, waar je samen werkt met een groot aantal vakgenoten. De nieuwe Logeion-collega moet dan ook een goede, enthousiaste netwerker zijn die energie krijgt van samenwerken en weet andere mensen te motiveren. Daarnaast moet hij/zij in staat zijn om een heldere en effectieve interne communicatiestrategie te ontwikkelen en weet deze in de praktijk te brengen. Logeion zoekt iemand die van het communicatievak houdt, resultaatgericht is en met nieuwe ideeën komt om onze leden op de hoogte te houden van wat er binnen de vereniging speelt.

Solliciteren?
Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de volledige vacature. 
Ben je ervan overtuigd, na het lezen van de vacature, dat deze functie jou op het lijf is geschreven? En ben je bij voorkeur vanaf 1 juli beschikbaar? Mail dan je motivatie en cv naar André Manning, amanning@logeion.nl. Solliciteren kan tot 15 mei 2018. Vermeld s.v.p. in het onderwerp: projectleider interne communicatie. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met André Manning (bureau-directeur) via het eerder genoemde e-mailadres of telefonisch via 070-3467049.

« Terug

Reacties op 'Wil jij de spin in het web zijn bij Logeion?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.